19 Ekim 2014 Pazar

Hafıza güçlendirici teknikler

Hafıza güçlendirici teknikler

Hafıza güçlendirme teknikleri nelerdir, hafıza güçlendirme yolları ve hafıza nasıl geliştirilebilir yaşadığınız unutkanlık şikayetinden kurtulmak istiyorsanız merak ettiğiniz bu soruların yanıtları sagliksiteniz.com’da.
Unutkanlık şikayetleri giderek artan kişilerin hafızalarını güçlendirmelerine yardımcı olacak öneriler ile karşınızdayız. Hafıza problemleri ile başı dertte olanlar için, hafıza güçlendirici tekniklerden bahseden uzmanların açıklamalarına yer verdik. Özellikle de yaşlanmanın etkisiyle unutkanlık sorunları giderek artıyor ve genç yaşlarda çok unutkan olan kişiler ileri de bunama ile karşılaşma riskinden korkuyor.Güçlü ve sağlıklı bir hafızaya sahip olmak için yapılması gerekenler nelerdir Harvard Tıp Okulu öğretim üyesi Dr. Aoron P. Nelson açıkladı. Hafızayı güçlendirmek için uyulması gereken birçok kural vardır. Zinde bir beyne sahip olmanın başında düzenli ve yeterli uyku geliyor. Sağlıklı bir uyku hafıza sorunları ile karşılaşılmasını önler. Hipertansiyonu ve kolesterol yüksekliği gibi rahatsızlıklarda hafıza sorunlarına yol açar, bu nedenle bu hastalıkların tedavi edilmesi şart.
Unutkanlığa sebep olan etkilerden biri de alkoldür. Alkolü azaltın. Streste hafıza şikayetleri yaşanmasına neden olur. Stresten uzak durun. Hafızayı güçlü tutmak için yapacaklarınız bu kadarla da sınırlı değil. Özel hafızayı güçlendirme tekniklerine başvurun. Kitap okuyun, yeni şeyler öğrenmeye çalışın, egzersiz yapın ve tembelliği bırakın. Hafızayı güçlü tutmak için bu yapacaklarınız çok önemlidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: youremail@gmail.com

Our Team Memebers